Helsingør Marina

Helsingør Marina - kulturhavn nær Kronborg

Sejler du gennem Øresund, er et besøg i Helsingør Marina en oplevelse værd. Havnen ligger ved foden af Kronborg og med Kulturhavnen som nærmeste nabo. De smukke maritime og historiske  omgivelser er forbundet med en lang promenade, som går forbi de mange kulturelle museer som Museet for Søfart, Øresunds Akvariet, Kronborg, Kulturhavnen og videre til Helsingør Bymidte.

Hent et oversigtskort over
Helsingør Marina her

Havneplan

Her kan sejlerne nemt bruge et par ekstra dage og trænger man til en pause fra de mange indtryk, ligger Marienlyst i naturskønne områder med lange badestrande lige ved havnen.

Selve havnen er moderne og istandsat over de seneste år. Alle faciliteter i top bl.a. med nye toiletter og familie-baderum flere steder på havnen. Her er der altid plads til en ekstra gæstebåd i denne store havne med op mod 1.000 pladser.

Placeringen, hvor Øresund er smallest, giver en fantastisk udsigt over Øresund og det livlige farvand. Her er altid noget at se på og opleve, så sejl ikke forbi Helsingør.

Havnen ejes af Helsingør Kommune og er hjemsted for Helsingør Sejlklub, Kajakklubben Krogen og Helsingør Sportsdykkerklub.

Havnepenge

  0 - 10 m150 Kr
10 - 12 m180 Kr
12 - 15 m220 Kr
15 - 400 Kr

Havnechef

Jesper Schrøder


Helsingør Marina

Nordhavnsvej 13
3000 Helsingør
Tlf.: +45 49 28 10 80

Send en email