Haderslev Havn i byens centrum

Haderslev Fjord er en ca 15 km lang, smal og bugtet fjord, der skærer sig ind i Sønderjylland fra Lillebælt. Indsejlingen tager 1½ time ved 6 knop, men her er tiden uden betydning. Der er konstant noget nyt at se på og sejlturen er utrolig flot gennem en af Danmarks smukkeste fjorde. Haderslev Havn ligger midt i byens hjerte med kort afstand til indkøbsmuligheder og oplevelser.
Hent en folder om havnen her.

Nogle få kilometer øst for Haderslev by, på fjordens sydside finder man landsbyen Starup, som omkring år 1050 var et vigtigt handelssted. Her ligger Starup Kirke, hvis ældste dele kan føres tilbage til 1100-tallet.

På nordsiden findes der mange butikker og supermarkeder inden for få minutters gang. I byen findes der mange små caféer hvor det ofte spilles levende musik om aftenen. Byen har mange flotte retaurede huse så bare en gåtur i byen er en god oplevelse særlig hvis man husker at kigge op ad facaderne en gang imellem.

Haderslev Havn Nord
Kommunal havn som er i dag under omdannelse fra erhvervs- og trafikhavn til et område med lystbådehavn, boliger og rekreative muligheder f.eks Street Dome. Grillpladser langs inderhavnen ligger med mulighed for læ på græs og grusarealet.

På Pakhuskajen ligger Fjordens Perle ”grillcafé” som også virker som servicecenter for gæstesejlerne i nordhavnen og hvor man betaler havnepenge og køber chipkort til el og bad hvis ikke I bruger betalingsautomaten på Honnørkajen (kun kort).

Der findes gratis toiletter på Pakhuskajen og betalings bad/toilet på Honnørkajen og der er gratis toiletter i toiletvogn som opstilles på Pakhuskajen øst i sommerperioden.

Haderslev Havn Syd – HSF mod vest og HSC mod øst.
På sydsiden ligger først Haderslevsejlclub (HSC) med autocamperplads, så kommer Haderslevsejlforening (HSF). 

Begge klubber har mange gode fasiliteter og yder en god service og er lidt billigere end de kommunale pladser da kommunen gerne vil støtte det frivillige arbejde de yder. Se mere på deres hjemmesider.

Luk
Luk

Adresse betalingsautomat:

Honnørkajen 1
6100 Haderslev
Tlf.: 74 58 45 95

 

 

 

Havnepenge Haderslev Nord

0 - 8 m110 kr
8 - 10 m120 kr
10 - 12 m140 kr
12 - 14 m160 kr
14 - 20 m250 kr
Over 20 m350 kr

Der gives 2 dages rabat ved
forudbetaling for en uge.

Havnepenge for HSF og HSC

0 - 10 m110 kr
12 - 12 m130 kr
12 - 14 m150 kr
14 - 18 m200 kr
Over 18 m350 kr