Gyldendal Lystbådehavn i Limfjorden

Gyldendal Lystbådehavn er bygget der, hvor det gamle Gyldendal Teglværk lå. Udskibningsbroen er nu forvandlet til en rummelig og flot havn, og de gamle lergrave omkring havnen er nu laguner. Nu et smukt naturområde bag havnen, med 3 shelters, sø og sanseplads. Gyldendal Restaurant ligger højt med en flot udsigt over havnen og Limfjorden. Her kan sejlerne få stillet både sult og tørst i rolige og smukke omgivelser. Den syd-vestvendte havn byder ofte på flotte solnedgange over Oddesundbroen.

Havnen er en klasse A-havn og med god beskyttelse for vinde af alle retninger og minimal bølgegang i bassinnet. Havnen er oplyst om natten og kan besejles nat og dag. 2 grønne overalt lys viser vejen ind. Ved daglig vande er der 2,5m dybdegang.

I baglandet holder Gyldendal Bådlaug til med eget klubhus som gæstesejlere frit kan benytte. 

Området omkring havnen byder på flere afmærkede vandreture eller man kan gå en tur på trampestier i baglandet med flot udsigt over området. Der kan lejes nye cykler på havnen til sightseeing eller indkøb. Brugsen ligger i Lihme, 3,5 km fra havnen. 

Stranden ved havnen er meget børnevenlig og byder på frisk badevand og lavvandet sandstrand. Ved fiskehusene holder Kajakklubben til og her kan lejes kajakker.
På vestsiden af molen er det surferfolkene der boltre sig når vinden har nået en passende højde.

På land er der indrettet 4 -5 bo-bilpladser, med fint udsigt over havn og fjord.

Besøg havnens hjemmeside med link til vejret og web Camara. Bådlauget har ligeledes deres eget portal.

Luk
Luk

Vestre Hærup Strandvej
7860 Spøttrup
Tlf.: 21 13 23 02

Send en mail

Havnefoged

Birthe Trærup

Havnepenge

  0 - 10 m 120 Kr
10  150 Kr

Rabat efter 3 dage - se her
Slæbested pr dag: 40 kr 

Restaurant Gyldendal - se her