Gudhjem Havn

Gudhjem Havn i centrum af byen

Gudhjem er en rigtige bornholmerhavn, sprængt ind i klippen, som stejlt rejser sig fra havnen og giver havnen og byen et særligt sydlandsk indtryk. Fra østhavnen er der færge forbindelse til Christiansø og turen starter med sang over Gudhjem. Et kor tager nemlig opstilling ved Gudhjem Havn, når Christiansøfarten stævner ud. Her er også mulighed for guidet tur til helligdomsklipperne og Bornholms Kunstmuseum med turbåden Thor, der har fejret sit 100 års jubilæum.

Havnekort

Byen er en rigtig turistby medet hav af små og store butikker. Turistinformationen ligger på kajen og servicerer gæstesejlere med information om spisesteder, levende musik, indkøbsmuligheder, biograf, svømmehal, gallerier, kunsthåndværk (herunder glaspusteri) og museer, f.eks. Oluf Høst Museet, der ligger ved den vestlige havn.

Klipperne omkring havnene bruges flittigt til at nyde alt fra de røgede sild fra havnens røgeri, solbadning, en dukkert i den blå Østersø, til den flotte solnedgang.

I den østlige havn er gæstesejlerne velkomne i alle bassiner, dog er to kajer reserveret Christiansøfarten og turbåden Thor.

Havnen har nye bade- og toiletfaciliteter, vaskeri og serviceautomat med altid opdaterede vejrprognoser samt koder til bad/toilet og trådløst internet.

Der er almindeligvis altid plads til alle, dog reduceres kapaciteten ved pålandsvind, da porten mellem inder- og yderbassinet lukkes, når pålandsvinden er over 10 m/s.

Havnepenge

    <  7 m125 kr
  7 - 10 m195 kr
10 - 13 m245 kr
13 - 16 m315 kr
16 - 20 m380 kr
20 - 30 m550 kr
30 - 780 kr

Øvrige priser

Slæbestedet er gratis for ikke-hjemhørende både.

Betal i automaten og spar 20 kr af ovenstående priser.
Prisen er inkl strøm, vand, bad og wi-fi.

Opkræves havnepengene ved båden, tillægges 20 kr til priserne.

Rabat: 8 overnatninger overalt på Bornholm giver den 2 overnatning gratis.
Ved 14 overnatning er 14 overnatninger gratis.

Gudhjem Havn

Ejnar Mikkelsensvej 25
3760 Gudhjem
Tlf.: 56 92 23 36

Send en mail