Gedser Lystbådehavn

Gedser Lystbådehavn på Falsters sydspids

Gedser Lystbådehavn ligger på Danmarks sydligste punkt, og er nem at anløbe - direkte fra Østersøen. Omgivelsernes rene luft og natur er en sand perle, med ikke mindre end 25 km sandstrand. Gedser Lystbådehavn er en moderne havn, og har en stor ny aktivitetsplads til børnfamilier, flere  grillpladser samt restauranter. Her kan du nyde udsigten til havmøllerne, horisonten og solnedgangen.

Bådelaugets klubhus med sejlerstue kan benyttes af gæstesejler i dagstimerne i sommersæsonen. Herfra er der en dejlig udsigt over havnen og Østersøen. Centralt på havnen ligger også restaurant Najaden, en familierestaurant i hyggelige omgivlerse. Der er gode indkøbsmuligheder nær havnen. 

Havnen er certificeret af IMCI (International Marine Certification Institute i Bruxelles) som en af de første havne i Danmark og er tildelt 4 Stjerner ud af 5 mulige.

Gedser Lystbådehavn ligger tæt på færgen til Tyskland og nær motorvejen mod København og der derfor velegnet som mødested, hvis båden skal skifte besætning.

Sydfalster Bådelaug har hjemhavn i Gedser Lystbådehavn.

Havnepenge

  0 -  8 m130 Kr
  8 - 10 m140 Kr
10 - 13 m185 Kr
13 - 15 m215 Kr
15 - 20 m310 Kr
20 - 560 Kr
Autocamper120 Kr

Priserne er inkl. støm og vand.
Havnepenge betales ved anløb,
enten i automaten eller til personalet.

Havnefoged

Gerhard Kähler

Gedser Lystbådehavn

Vestre Strand 1
4874 Gedser
Tlf.: 54 17 92 45

Send en mail

Autocampere

Autocampere er velkommen på Gedser Lystbådehavn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.