Fredericia lystbådehavn i Lillebælt

Fredericia i Lillebælt er et knudepunkt, som er svært at komme uden om. Havnen er nybygget og udbygget til at rumme 500 både. Lystbådehavn har et nyt havnehus på 575 m2. Det topmoderne hus indeholder et indbydende gæste-sejlerrum med køkkenfaciliteter, vaskemaskiner og tørretumbler. 

Havnehuset byder også på tre toiletter samt otte rigtigt gode baderum. Baderummene er store og dermed meget familievenlige.

Lillebælt er et snævert og strømfyldt farvand, som driller mange gæster i farvandet. Besejles det rigtigt, kan man ikke undgå at lande foran indsejlingen til den nye havn.

I 2016 åbnede café Cozy på Fredericia Lystbådehavn. Caféen ligger på hjørnet af havnebassinet, og selve spiseafsnittet er ca. 50 m2. Dertil kommer en udendørs træterrasse på ca. 80 m2, som på kolde aftener vil være opvarmet med italienske terrassevarmere. Ud over caféen, som vil være åbent hele året rundt, vil der også være en kiosk, hvor man kan købe kaffe, øl, vand, is, chips og lidt lettere anretninger, til at tage med.

Benyt dit besøg i Fredericia Lystbåhavn til også at se Nordeuropas bedste bevarede fæstningsby. En by med en stærk historie grundlagt i 1650 af kong Frederik. Gå en tur på det gamle fæstningsværk fyldt med statuer, kanoner og historiske bygninger. Eller tag børnene med i Madsby-parken tæt på havnen, med mulighed for sjov og leg eller se parkens mange dyr. Her er oplevelser for alle - se mere her.

Hele havneområdet er under store omlæggelser og er anerkendt for sine vidtgående miljøforbedringer. En dukkert fra badestranden syd for havnen er forfriskende i klart og rent vand.

Friluftsrådet har den 28. maj 2015 tildelt Blå Flag til Fredericia Lystbådehavn. Blå Flag er en international miljømærkningsordning og samtidig et kvalitetsstempel, som tildeles til de strande og havne, som gør en ekstra indsats for miljøet og sikkerheden.

Fredericia Sejlklub og Fredericia Motorbådsklub holder til på havnen.

Luk
Luk

Jesper Banksvej 7
7000 Fredericia
Tlf.: 79 21 50 69

Send en email

 

 

Havnekontoret

Kontorets åbningstider:
Hverdage 8 - 10
samt torsdag også 15 - 17

Ledige havnepladser

Havnen udlejer ledige pladser til de hurtige! Se priser her