Faldsled Havn

Faldsled Havn i det sydfynske Øhav

Faldsled Havn ligger smukt i Helnæs Bugt i Lillebælt. Lystbådehavnen besøges ofte af folk med lyst til rolige og idylliske omgivelser. Og det får man i Faldsled. Her er fred og ro på en ren og velholdt havn med fine badestrande, grillpladser og en stor sejlerstue med plads til alle.

De små øer i bugten er udflugtmål for folk med gummibåde og joller, som ofte sejler ud til øerne for at bade eller gå en tur. Eller du kan leje cykel på havnen er og udforske naturen og byerne i området. Der er naturstier som fører dig til Stensgård Gods, hvor gårdbutikken sælger økologiske grøntsager og kød fra landbruget. Gå en tur i byen med mange boder og grøntsager og besøg TallerkenGalleriet, som sælger den berømte Skarø Is.

Fiskerne på havnen har lejlighedsvis fisk til salg. Der er ingen købmand, men til gengæld en rigtig god service fra den lokale Min Købmand i Haastrup, som i bus henter de gæster, der vil til byen og handle. Ring senest kl 16 på 62 68 10 85 for bestilling af transport. Ellers kan man cykle til Dagli'Brugsen i Millinge, kun 6 km væk

Havnen er omgivet af strand og skov. Øhavsstien går forbi havnen og giver mulighed for lidt motion i den idylliske natur. Vil man heller lidt ud på vandet, benytter mange sig af gummibåd og jolle til at sejle til de små, nærliggende øer med mange ankerpladser og bademuligheder.

I Faldsled by liger mange boder med grøntsager og andet godt. TallerkenGalleriet er et besøg værd med et bredt udvalg fra øl til Den fine Skarø Is. Stensgaard Økologiske Gårdbutik ligger i cykelafstand, eller du kan handle hos Min Købmand, som kommer i bus hver dag kl 17 og henter de gæster, som vil i butikken. Ring senest kl 16 på 62 68 10 85 for bestilling af transport. Du kan også cykle til Dagli´Brugsen i Millinge, kun 5 km væk.
Fiskerne i havnen har lejlighedsvis friske fisk til salg.

Vil du en dag til Fåborg, kan Telebussen bestilles på tlf. 63 11 22 55, dog mindst 2 timer før.

Velkommen til Faldsled Havn!

Havnepenge

  0 - 10 m125 Kr
10 - 12 m145 Kr
12 - 14 m165 Kr
14 - 16 m185 Kr
16 - 18 m205 Kr
18 m -235 Kr

Vand og internet er inkluderet i havnepengene.
Strøm for både < 18 m: 20 kr.
Strøm for både > 18 m: 50 kr.

Se iøvrigt opslag på havnen.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Faldsled Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Der må parkeres på det grønne areal til højre på havnen, og der må benyttes borde, stole og markiser.

Pris pr døgn: 125 kr
Strøm: 20 kr.

Faldsled Havn

Fiskerstræde 1
5642 Millinge
Tlf. 21 28 49 60

www.faldsledhavn.dk
faldsledhavnefoged@gmail.com???????