Vejle Lystbådehavn

Vejle Lystbådehavn - en flot havn i fjorden

Vejle Lystbådehavn er en ny, top moderne lystbådehavn med plads til ca. 650 både op til 60 fod. Havnen ligger i den østlige ende af Vejle Nordhavn, hvor Kirk Kapital lhar opført ny domicilbygning, tegnet af den internationale anerkendte kunstner Olafur Eliasson.

Besøg Vejle Lystbådehavn og nyd den smukke indsejling gennem fjorden, hvor den enestående natur byder på en afvekslende sejlads langs stejle skrænter og skovklædte bakker.

Lystbådehavnen er bygget med en 6,5 meter bred hovedadgangsbro, hvor sejlerne kan køre i bil ud til broerne for af- og pålæsning. Flydebroerne er monteret med Y-bomme. På klub-øen kan gæsterne få et godt overblik over havnen, hvor den brede trappe fungere som opholdsrum. Her ligger også restaurant, sejlerstue, kapsejlere, ungdomssejlere og flotte familie baderum. Havnekontoret placeret i underetagen på klubøen.

Bliver du et par dage, er der nok at se på i Vejle. Økolariet, Kunstmuseet og Sirius Observatoriet, for bare at nævne nogle. Velkommen til Vejle Lystbådehavn!

Havnepenge

0 - 15 m.150 Kr
15 - .300 Kr

Vand og strøm er inkluderet i havnepengene.

Autocampere

Autocampere er velkommen på Vejle Lystbådehavn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr. døgn: 130 kr.

Havnechef

Vejle Lystbådehavn

Stævnen 53
7100 Vejle

Tlf.: 75 82 59 42
      20 28 39 90