Stege Havn

Stege Havn på Møn

Stege Havn ligger i Småvandsfarvandet i Stege Bugt. Her kan du fortøje din båd helt tæt på centrum af Stege,  Møns største by. Når du ankommer til Stege Havn sejler du nærmest ind lige midt i den gamle konge by Stege.

Havnen er en rummelig havn midt i byen med et aktivt havnemiljø og en meget aktiv købstad, hvor der afholdes mange arrangementer. Havnen er nyrenoveret og rummelig med de fleste faciliteter til rådighed for gæsterne. Der er grillpladser, legeplads, badebro og et rigt havneliv med caféer og restauranter.

Hvis du vil sejle til Stege i kajak eller andre mindre både, kan du benytte lejligheden til at overnatte i en tøndehytte med plads til 2 voksne og to børn. Her er mulighed for at fortøje til tømmerflåden. Havnens faciliteter står til rådighed med bad, toilet, grillpladser mv.

I juli måned er der tirsdagsmarked i Stege. Byen forvandles til én stor handelsplads med masser af hygge, underholdning og gode tilbud. Gå heller ikke glip af det kendte ”Sildemarked”, som hvert år foregår i september. Byen som ligger lige ved havnen byder på en masse specialbutikker med Mønske specialiteter, blandt andet Møn bolcher og Møn is.

Stege er også hjemhavn for den historiske motorfærge MØN som sejler til Kalvehave, og er flittigt benyttet af cyklister i sommerperioden. 

Møn er udnævnt til Unesco Biosfære område og har hevet flere priser hjem for deres Dark Sky tiltag, hvor du kan opleve titusindvis af stjerner på den klare nattehimmel.

Velkommen til Stege Havn.

Havnepenge

  0 -   6 m100 Kr
  6 -   9 m145 Kr
  9 - 15 m240 Kr
15 - 18 m295 Kr
18 - 24 m490 Kr
24 - 30 m550 Kr
30 - 40 m650 Kr
40 - 50 m680 Kr

Slæbested 155 kr. dagsbillet.
Alle priser er inkl. 4 personer, vand, strøm og WiFi.

Stege Havn

Ved Havnen 6
4780 Stege
Tlf.: 40 18 08 17

stege@vordingborg.dk