Klintholm Havn

Klintholm Havn på Møn

Klintholm Havn tæt på Møns Klint er en stor lystbåde- og fiskerihavn med et ægte maritimt miljø. Her er masser af liv hver sommer med mange gæstesejlere. På vej til havnen er det et absolut ’must’ at sejle forbi de 130 meter høje klinter fra vandsiden. Et fantastisk og uforglemmeligt syn. 

På havnen ligger en god købmand, et røgeri, og masser af liv på cafeerne og restauranterne. Havnen er renoveret med nye toiletter og broer og alle faciliteter er i top. Der er dejlige badestrande omkring havnen, og en stor legeplads til børnene. Klintholm ligger centralt i forhold til sejladsen til Bornholm eller Tyskland og er ofte sidste stop før turen går over Østersøen.

Klintholm Havn består af en fiskerihavn med en stor yderhavn og en noget mindre inderhavn, samt en stor marina med ca. 200 gæstepladser. Om sommeren fungerer fiskerihavnen som aflastning for marinaen. Havnen har også et afsnit til trollingbåde, og mange lystfiskere benytter havnen til at nå Nordeuropas bedste fiskepladser, ofte efter laks.

Bliver du et par dage, kan du leje cykler eller biler og besøge attraktioner i nærheden, blandt andet Geocenter Møns Klint.
Velkommen til Klintholm Havn.

Havnepenge

  0 -   6 meter  90 Kr
  6 -   9 meter130 Kr
  9 - 12 meter170 Kr
12 - 15 meter220 Kr
15 - 18 meter270 Kr
18 -400 Kr

Slæbested 150 kr. tur / retur
Alle priser er inkl. vand, strøm og WiFi.

Havnefoged

Kim Tolstrup

Klintholm Havn

Klintholm Havneby 24
4791 Borre
Tlf.: 24 42 21 82