Ebeltoft Trafik- og lystbådehavn

Havnen i centrum af Ebeltoft

Ebeltoft Havn består af to adskilte bassiner, et bassin med gæstepladser for lystbåde og en lille, charmerende fiskerihavn med typisk havnemiljø.

Havnen ligger i særdeles smukke naturomgivelser i Nationalpark Mols Bjerge, tæt på Ebeltoft by. Havnebilledet er præget af Fregatten Jylland, som ligger i tørdok nord for havnen. Den gamle købstad byder på mange oplevelser i gåafstand - især bør nævnes det Gamle Rådhus, Farvergården og Glasmuseet.

Den gamle charmerende fiskerihavn fungerer stadig som fiskerihavn. Her kan du opleve den specielle maritime stemning med fiskekuttere, fiskere og redskabsskure, blandet i et hyggeligt miljø. Byens fiskeforretning ligger her, der er restauranter, kaffebar og specielforretninger med delikatesser.

Mange butikker er blomstret op omkring havnen. Her kan købes vin & specialiteter, friske og røgede fisk, samt fisk fra havnens kutter. Besøge også havnens caféer og restauranter, og gå på opdagelse i gallerierne og arbejdende glasværksteder.

Lystbådehavnen består af en betonmole til større skibe op til 45 m's længde, 10 meters bredde og en dybdegang på 4,5 m. Den vestvendte mole er forbeholdt gæster og har pladser til større både op til 50 fod og 4,5 m's bredde og med en dybdegang på 3 m. Derudover er der nye flydebroer mod øst.

Gæsterne kan benytte sig af den nye sejlerstue med køkken og udsigt til Mols Bjerge. Der er gratis Wi-Fi på havnen.
Velkommen til Ebeltoft Havn

Havnepenge

  0 - 10 m130 kr
10 - 14 m150 kr
14 - 20 m235 kr
20 -275 kr

Slæbested: 50 kr

Du kan betale havnepenge via MobilePay på tlf. 20 33 59 87

Der betales for strøm på broerne, brug af slæbestedet og bad med et kort, som kan købes på havnekontoret i åbningstiden.

Havnefoged

Kenneth Laursen
Tlf: 20 33 59 87

ebeltofthavn@syddjurs.dk

Ebeltoft Trafik- og Lystbådehavn

Havnevej 15
8400 Ebeltoft