Ebeltoft Skudehavn med udsigt til Mols Bjerge

Tæt på den gamle købstad ligger Ebeltoft Skudehavn, smukt omgivet af Skagen inspirerede huse. Beliggenheden i Ebeltoft Vig med udsigt til Mols Bjerge skaber den perfekte kulisse. Havnen er vestvendt og solnedgangen kan være spektakulær. Alene sejlturen gennem Ebeltoft Vig langs det kuperede terræn er en oplevelse. Omgivelserne er særdeles naturskønne, med fine muligheder for gåture langs skov og strand.

Havnen har legeplads til børnene, og krabbevæddeløbsbanen er til tilløbsstykke. Ved ydermolen ligger en badebro, som er et trækplaster for byens beboere og havnens gæster. Er du til cykelsport, kan du prøve byens mountainbike bane. Der kan lejes mountainbikes på havnen.

Den gamle købstad Ebeltoft byder på mange oplevelser - især bør nævnes det Gamle Rådhus, Farvergården, Fregatten Jylland og Glasmuseet - alt sammen i gå-afstand fra havnen. Der er fine indkøbsmuligheder tæt på havnen, og mange muligheder for hele familien med at masser se på, hvis vejret skulle vise sig fra sin dårlige side. Se mere i kalenderen og i seværdighedsoversigten.

Luk
Luk

Skudehavnen 61
8400 Ebeltoft
Tlf.: 86 34 30 08

Havnefoged

Kenneth Friis

Kenneth Friis

Havnepenge

0 - 10 m140 Kr
10 - 13 m160 Kr
13 - 265 Kr

Autocampere: 160 kr.

Slæbested: 60 kr. pr. gang