Vordingborg Nordhavn

Vordingborg Nordhavn

Vordingborg Nordhavn er en idyllisk beliggende naturhavn, med en smuk udsigt til Farøbroerne og Danmarks Borgcenter med Gåsetårnet. Vordingborg Nordhavn er også byens havn. Her sejler du helt ind i centrum af Vordingborg, tæt på købstadens kulturhistoriske attraktioner og gode indkøbsmuligheder.

Havnen har de fleste moderne facilieter, et dejligt klubhus, bedding og slæbested. Her går sejlerlivet sin gang, og mange lokale har deres maritime aktiviteter her. 
 

Klik for at se større kort

På havnen ligger såvel café, restaurant og fiskehandler, klar til at fylde sultne maver. Der er fine vandre- og cykelstier i området og en tur til Oringepynten kan anbefales. Du kan også gå på opdagelse i Danmarks Borgcenter eller besøge det berømte Gåsetårn. Eller bare nyde livet på havnen og den smukke udsigt til Farøbroerne.

Vordingborg er en gammel hyggelig købstad, der gennem hele sommeren byder på en masse kulturelle arrangementer. Der er gode shopping muligheder og byen er rig på cafeer og restauranter.

Når du besøger Vordingborg Nordhavn er det en oplevelse for sig selv. Du ligger nærmest lige op ad Gåsetårnet med din båd.

Velkommen til Vordingborg Nordhavn.

Havnepenge

  0 -   6 meter  90 Kr
  6 -   9 meter130 Kr
  9 - 12 meter170 Kr
12 - 15 meter220 Kr
15 - 18 meter270 Kr
18 -400 Kr

Slæbested 150 kr. tur / retur
Alle priser er inkl. vand, strøm og WiFi.

Havnefoged

Peter Heinesen Kehlet

Vordingborg Nordhavn

Nordhavnsvej 34
4760 Vordingborg

Tlf.: 40 49 44 25
Send en email