Dageløkke Lystbådehavn

Dageløkke Havn på Langeland

Dageløkke Havn ligger på Langelands nordlige vestkyst imellem Lohals og Rudkøbing. Her danner miljø og bolværk rammen om den lille marina med plads til ca 100 både. Den hyggelige, lille havn er blevet renoveret og uddybet, og kan igen byde gæster velkommen. Toiletterne, baderummene og sejlerstuen er nye og lækre.

I Dageløkke havn er du tæt på naturen, med badestrand og mulighed for at nyde vandreturen langs Øhavsstien. Der er kiosk og grill på havnen, og restaurant Lanternen holder åbent hele sommeren. Her kan du fra terrassen nyde udsigten over vandet mellem Fyn og Langeland. Nyd en kop kaffe, frokost eller aftensmad i en afslappet atmosfære.

Desuden har havnen stillet en "sejlerstue" til rådighed, hvor de sejlende gæster og andre kan samles til hyggeligt samvær. Områdets feriecenter er et fint sted til en gå-tur omkring de små søer, og her er man velkommen til at bruge legepladsen.

Der er cirka 7 kilometer til Tranekær slot, der er en af Danmarks ældeste middelalderborge. Op i byen Snøde 5 km fra havnen, er der indkøbsmuligheder og en flot bowlingbane. Husk også harmonikatræffet den i det røde pakhus på havnen lørdag den 6. juli.

Havnepenge

  0 -   8 m140 kr
  8 - 10 m160 kr
10 - 15 m180 kr
20 -Iflg aftale

Slæbestedet

Pr dag  50 kr
Pr uge250 kr

Autocamper pr døgn: 140 kr
Priser er inkl. strøm / bad og sejlerstue

Autocampere

Autocampere er velkommen på Dageløkke Havn, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.

Dageløkke Lystbådehavn

Dageløkke Havn 5
5953 Tranekær