Aarøsund Lystbådehavn

Aarøsund Marina og Fiskerihavn

Midt i Lillebælt og ved indsejlingen til Haderslev FJord ligger den hyggelige Årøsund Marina, som består af en lystbådehavnen og fiskerihavnen. Med en central placering besøges havnen hvert år af ca 6.000 gæstesejlere, og mange anvender stedet til at skifte besætning i løbet af sommeren. Her er en dejlig natur, og en smuk udsigt over det travle Årøsund, hvor lystbådene fylder strædet. Her er fredeligt og roligt i dejlige omgivelser.

I marinaen er sejlerstuen åben for gæstesejlere og alle faciliteter kan benyttes. Vand og strøm er inkluderet i havnepengene, som kan betales i automaten. Ved fiskerihavnen ligger havnebygningen 'Perlen' indeholder havnekontor og sejlerlokaler, et lille udekøkken, samt toiletter og bad.

På havnearealet ligger den hyggelige restaurant Fiskehuset, omgivet af det dejlige maritime miljø. Der er også Havnegrill / ishus og Café. Nærmeste indkøbsmulighed er Gammelbro camping godt en kilometer fra havnen. På campingpladsen findes der stor legeland og indendørs swimmingpool og havnen gæster at velkomne. Aarøsund Badehotel er åben med gourmetrestaurant og krostue, og de smukke bygninger bidrager til atmosfæren omkring havnen.

Havnen har en god bedding for mindre fiskebåde, et slæbested og et værft. Der er skønne vandreture i området - hent en PDF fil over vandreture her. 

Havnepenge

  0 -   8 m130 kr
  8 - 10 m140 kr
10 - 12 m160 kr
12 - 14 m180 kr
14 - 20 m270 kr
Over 20 m370 kr

Der gives 2 dages rabat ved
forudbetaling for en uge.

Vand og strøm er inkluderet i havnepengene.

Aarøsund Lystbådehavn

Aarøsund Havn 28
6100 Haderslev
Tlf.: 74 58 48 63

Havnefoged
Lars Kallesen
Send en emailAutocampere

Autocampere er velkommen på Aarøsund Marina, og alle havnens faciliteter stilles til rådighed.
Pris pr døgn: 130 kr.